Lira Bajen Fans Cup med Bajenbrudar!

Den 21 september är det dags för Bajen Fans årliga fotbollsturnering Bajen Fans Cup.

Bajenbrudar kommer även i år att delta och har ett lag anmält, men vi ser gärna att fler ansluter sig till vår trupp.

Vill du vara med och representera Bajenbrudar i cupen? Kontakta i sådana fall Michaela Lindholm på michaelaa__@hotmail.com, alternativt på Facebook, och anmäl ditt intresse. Du behöver inte vara ett fullblodsproffs, men däremot vill vi att du som är med och spelar med oss är betalande medlem i Bajenbrudar. Är du inte medlem ännu och vill vara med, klicka HÄR och läs hur du går tillväga bli medlem.

BF cup

 

Foto: Hammarby Video

Nyheter!

Till tunneleventet innan matchen mot Falkenberg har vi några nyheter som ni kan se på bilderna nedan. Information om priser och storlekar finns under varje bild.

Kom ihåg att du som är medlem i Bajenbrudar har 10% rabatt vid köp av våra souvenirer, så glöm inte ditt medlemskort! 
IMG_8190

Vuxentröja, unisex, finns i storlekarna S – XXL. 150 kr/st.

 

556285_10150917059882004_2135208348_n

Vuxentröja, unisex, finns i storlekarna S – XXL. 150 kr/st.

 

IMG_1064

Body, finns i storlekarna 50 – 92, 100 kr/st.

IMG_1738

Body, finns i storlekarna 50 – 92, 100 kr/st.

IMG_7196,

Stickers, 3 kr/st alt. 4 för 10 kr.

IMG_6925

 

Stickers, 5 kr st alt. 3 för 10 kr.

Bli medlem i Sveriges enda kvinnliga supporterförening!

Som medlem i Bajenbrudar så får du 10% rabatt vid köp av tröjor och andra souvenirer, samt förtur till våra events. Men kanske viktigast av allt är det att du stöttar oss i vårat arbete för Bajen. Det vi gör, bidrar du som medlem till och är en del av.

Genom att bli medlem i Bajenbrudar så blir du medlem i något alldeles unikt i supporter-Sverige. Faktum är det att det inte finns någon annan supporterförening i Sverige som är grundad av kvinnor.

Normalpris för medlemskap i Bajenbrudar är 100/kr år för vuxna och 50 kr för barn och ungdomar under 18 år, men om du lägger till 50 kronor vid din betalning så får du även medlemskap för 2014.

Det finns tre sätt att gå till väga för att bli medlem;

– Sätt in pengar på vårat konto (bankgiro-nummer 866-0334) och märk betalningen med ditt namn. Maila sedan erica.tibbling@gmail.com med dina uppgifter  (namn, adress, postnummer och ort). När vi tagit emot din insättning samt dina uppgifter skickas ditt medlemskort ut.

– Kom förbi oss då vi står och säljer saker. Vi informerar alltid via våra andra kanaler om var vi kommer att befinna oss. Kom förbi och fyll i dina uppgifter, betala och få ditt medlemskort i handen direkt på plats. Nästa tillfälle är tunneleventet före matchen mellan Hammarby och Falkenberg på Tele2 Arena.

– Skicka ett mail till erica.tibbling@gmail.com med dina uppgifter. Så fort vi har mottagit ditt mail så skickas ett inbetalningskort till dig och när vi har mottagit dina pengar får du hem ditt medlemskort i brevlådan.

– Skicka ett mail till erica.t@bajenbrudar.se med dina uppgifter (namn, adress, postnummer och ort). Så fort vi tagit emot ditt mail så skickas ett inbetalningskort till dig och när pengarna är betalda får du hem ditt medlemskort i brevlådan.

 

medlem

Sträck på dig, för det är du som bär föreningen

Vi är inne i augusti månad och kan  återigen konstatera att säsongen känns körd. Även detta år bör vi börja räkna poängen ner till negativt kval istället för ett kval upp till Allsvenskan.

De senaste åren har kantats av såväl ekonomiska som sportsliga motgångar, och ibland känns det som att vi kommer vara fast här för alltid. Som att det här är vårat öde, att vi ska spela i den här gärdsgårdsserien i all evinnerlighet.

Vi går igenom en minst sagt mörk tid, men du hammarbyare – sträck på dig! Det är Du som bär föreningen.
Om hundra år kommer ingen att minnas Hammarby för de sportsliga resultaten. Det som kommer att kommas ihåg är lojaliteten och stoltheten bland oss supportrar.
Bär våra färger lika stolt varje dag, gå alltid rak i ryggen, ge aldrig upp.

Dagen då vi har tagit oss ur detta så är det bara du som har krigat och kämpat dig igenom den svåra tiden som verkligen kan vara stolt över framgången och njuta fullt ut. För du har funnits där hela tiden, älskat villkorslöst och aldrig givit upp.

Det är du, och de som har kämpat tillsammans med dig, som är Hammarby.

vi ger aldrig någonsin upp