Bli medlem i Sveriges enda kvinnliga supporterförening!

Som medlem i Bajenbrudar så får du 10% rabatt vid köp av tröjor och andra souvenirer, samt förtur till våra events. Men kanske viktigast av allt är det att du stöttar oss i vårat arbete för Bajen. Det vi gör, bidrar du som medlem till och är en del av.

Genom att bli medlem i Bajenbrudar så blir du medlem i något alldeles unikt i supporter-Sverige. Faktum är det att det inte finns någon annan supporterförening i Sverige som är grundad av kvinnor.

Normalpris för medlemskap i Bajenbrudar är 100/kr år för vuxna och 50 kr för barn och ungdomar under 18 år, men om du lägger till 50 kronor vid din betalning så får du även medlemskap för 2014.

Det finns tre sätt att gå till väga för att bli medlem;

– Sätt in pengar på vårat konto (bankgiro-nummer 866-0334) och märk betalningen med ditt namn. Maila sedan erica.tibbling@gmail.com med dina uppgifter  (namn, adress, postnummer och ort). När vi tagit emot din insättning samt dina uppgifter skickas ditt medlemskort ut.

– Kom förbi oss då vi står och säljer saker. Vi informerar alltid via våra andra kanaler om var vi kommer att befinna oss. Kom förbi och fyll i dina uppgifter, betala och få ditt medlemskort i handen direkt på plats. Nästa tillfälle är tunneleventet före matchen mellan Hammarby och Falkenberg på Tele2 Arena.

– Skicka ett mail till erica.tibbling@gmail.com med dina uppgifter. Så fort vi har mottagit ditt mail så skickas ett inbetalningskort till dig och när vi har mottagit dina pengar får du hem ditt medlemskort i brevlådan.

– Skicka ett mail till erica.t@bajenbrudar.se med dina uppgifter (namn, adress, postnummer och ort). Så fort vi tagit emot ditt mail så skickas ett inbetalningskort till dig och när pengarna är betalda får du hem ditt medlemskort i brevlådan.

 

medlem

One Comment on

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *